Acasă Mioritic Nuami Dinescu despre vraciul Madalinei: „Un escroc si un impostor!”

Nuami Dinescu despre vraciul Madalinei: „Un escroc si un impostor!”

105
2
DISTRIBUIȚI

Cel care a tratat-o pe Madalina, Lucian Iordanescu, recunoscut drept impostor si fals parapsiholog!

nuamiVraciul care o trata pe artista este numit de catre Nuami Dinescu: „impostor” si „escroc”. Actrita a declarat: „Lucian Iordanescu? E un escroc, nu are nici o legatura cu paranormalul – cu nimic! Este incredibil cum toti nebunii vin la televizor si un nefericit crede ca e doctor!”.

Nuami isi aminteste ca vraciul a fost implicat in scandaluri cu tenta sexuala: ” E un impostor – nu are nici o legatura cu nimic, a fost implicat in niste scandaluri cu tenta sexuala – da, asa batran cum e … el si cati or mai fi ca el – sunt un pericol social… Ma ia cu tremurat cind il vad la televizor si cand aud ca vorbeste cu aer de doctor, cand el e un bou care a citit, copiat  texte de pe net! Ar trebui sa-l opresca cineva !”

Lucian Iordanescu a recunoscut ieri, pentru Antena 1, ca a avut-o ca pacienta pe regretata cantareata, pe care a vizitat-o de cinci ori, la vila ei din Otopeni. „Avea o groapa imensa in suflet. Nu va pot da detalii, pentru ca erau lucruri mult prea personale. Cand am vazut-o prima data era cazuta, era in pat. In timpul cat am tratat-o ma intreba daca are vreun nodul la san sau vreo problema cu inima”, a declarat Iordanescu. Acesta a sustinut ca pe 17 iunie, atunci cand a avut o tentativa de sinucidere si a fost internata in spital, Madalina Manole a stat de vorba aproximativ 45 de minute cu un psihiatru. Iordanescu a mai declarat ca artista era introvertita.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII