Acasă Mioritic Nicoleta Luciu traieste dupa legile Coranului

Nicoleta Luciu traieste dupa legile Coranului

131
1
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu va juca in telenovela “Iubire si onoare” rolul Sorayei, a doua sotie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasa si supusa barbatului ei.

Nicoleta LuciuLuciu marturiseste ca este un rol incitant si foarte diferit de tot ceea ce a jucat pana acum: “Soraya este o femeie deosebita, iar sotul ei isi petrece foarte multe nopti cu ea, fapt care o inraieste si mai mult pe prima lui sotie. Este o femeie umila, in stare de orice sacrificiu pentru el, desi Aziz nu este tocmai barbatul ideal”.

Vedeta Acasa a mers si ea, in luna mai, in Turcia alaturi de colegii sai, unde a filmat secvente foarte dificile. Cele doua saptamani petrecute in Bodrum au ajutat-o pe Nicoleta sa isi inteleaga mai bine personajul si regulile lumii in care acesta traieste. ”Nu e deloc usor sa fii femeie in lumea araba. Trebuie sa respecti strict regulile Coranului, sa-ti respecti barbatul, indiferent de comportamentul lui si sa ii faci acestuia copii.”

Nicoleta Luciu s-a intors recent din vacanta petrecuta in Croatia alaturi de iubitul ei Zsolt Csergo si de fiul lor Zsolt Jr si acum este nerabdatoare sa inceapa filmarile pentru telenovela “Iubire si onoare” in care va aborda un rol total diferit de ce a interpretat pana acum.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU