Acasă Mioritic Nicoleta Luciu isi invata fiul sa calareasca

Nicoleta Luciu isi invata fiul sa calareasca

81
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce l-a dus pe micutul Zsolt sa-si inceapa viata sportiva cu lectii de inot, acum Nicoleta Luciu il duce pe fiul ei in fiecare saptamana la cursuri de echitatie.

nicoleta si zsoltMicutului Zsolt ii place foarte mult sa se plimbe cu calul, de aceea, frumoasa actrita il duce periodic la un club de echitatie: “Pe fiul meu il duc la calarie de la 1 an si 6 luni. De doua ori pe saptamana mergem intr-un parc din apropierea locuintei noastre, unde e un club de echitatie. Doar atunci cand ploua sau e foarte cald nu merge la calarie. Ii place foarte mult si mereu abia asteapta sa ajunga la calut si sa se plimbe cu el. Nici nu tine capastrul, sta ca un imparat J”, povesteste Nicoleta Luciu.

Chiar si acasa Zsolt poate face plimbari cu poneiul, pentru ca are unul de jucarie primit cadou de la matusa lui: “Sora mea, Iuliana i-a facut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casa. De altfel, ne-am gandit sa vizitam o ferma de animale de pe langa Bucuresti pentru ca fiul nostru sa poata vedea indeaproape mai multe animale”, spune Nicoleta.

Telespectatorii o pot vedea pe Nicoleta Luciu, din aceasta toamna, ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, unde va intrepreta rolul Sorayei, a doua sotie a unui arab bogat, pe nume Aziz (Augustin Viziru).

DISTRIBUIȚI