Acasă Mioritic Nicoleta Luciu, geloasă pe sora ei, Iuliana

Nicoleta Luciu, geloasă pe sora ei, Iuliana

59
0
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela „Iubire şi onoare”, mărturiseşte că în copilărie a fost geloasă pe sora ei mai mică, Iuliana. Motivul? Se pare că Iuliana Luciu, interpreta Lămâiei în serialul „Moştenirea”, arăta mult mai bine decât  fostul iepuraş Playboy şi era răsfăţata familie.

„Eranicoleta iuliana lucium geloasă pentru că Iuliana era prea frumoasă, avea genele foarte lungi, că toată lumea o iubea pe ea pentru că era mezina. A fost diferenţă mare între noi ca ani şi abia aşteptam să crească, să devină adolescentă. În acelaşi timp eram foarte mândră de ea şi că se descurca în orice situaţie. Ne înţelegem bine, ne iubim, ne ajutăm, ne sfătuim, avem o relaţie foarte bună”, a spus Nicoleta Luciu în emisiunea „Poveştiri adevărate”, care va fi  difuzată de la ora 17.30, sâmbătă, la Acasă TV.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, cele două surori Luciu vor da detalii şi despre vacanţa care tocmai s-a încheiat, în care Iuliana a gătit 180 de sarmale.

„De Crăciun am petrecut cu iubitul meu, Răzvan, şi cu părinţii lui, acasă, în familie, unde a venit şi Moşul, am desfăcut cadouri, pentru că toţi am fost cuminţi. Iar de Revelion m-am distrat de minune la Harghita Băi unde am fost cu familia şi mulţi prieteni, ne-am plimbat cu snowmobilele, o experienţă care m-a cucerit din prima”, adaugă Iuliana Luciu.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI