Acasă Mioritic Nicoleta Luciu ar putea locui la Budapesta pentru o perioada

Nicoleta Luciu ar putea locui la Budapesta pentru o perioada

158
1
DISTRIBUIȚI

nicoleta-luciuTripletii Nicoletei Luciu se vor naste, cel mai probabil, tot in luna septembrie, iar daca se va intampla acest lucru, actrita isi va aniversa in viitor toti copiii in aceeasi luna.

Nicoleta Luciu se va interna in spital, ea urmand sa fie tinuta sub observatie timp de o luna inainte de nastere, iar bebelusii, sase luni dupa aceasta data, conform declaratiei unui prieten al actritei.

„În aceste zile, ea şi iubitul ei, Zsolt Csergo, vor decide unde se vor naşte micuţii. Zsolt ar vrea în Ungaria, acolo unde a venit pe lume şi primul lor fiu, însă pentru asta ar fi nevoie să se mute din ţară pentru şase-şapte luni de zile şi ar avea de suferit micuţul Zsolt, care ar trebui mutat cu grădiniţa din Bucureşti la Budapesta. Medicul le-a spus că tripleţii vor trebui supravegheaţi de medicul neonatolog în primele şase luni de viaţă. Nicoleta va trebui să stea internată cu micuţii până când aceştia vor ajunge la greutatea de 4 kilograme”, a spus apropiatul Nicoletei pentru ziarul Ring.

DISTRIBUIȚI