Acasă Mioritic Nicoleta Luciu a sărbătorit Revelionul la minus 20 de grade

Nicoleta Luciu a sărbătorit Revelionul la minus 20 de grade

43
0
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu, interpreta exoticei Soraya din telenovela „Iubire şi onoare”, şi-a petrecut vacanţa de iarnă la „Polul Frigului” al României împreună cu iubitul ei, Zsolt Csergo, micuţul Zsolt, rude şi prieteni dragi.

„De Revelion am fost la Harghita Băi împreună cu familia şi foarte mulţi prieteni, în total vreo 40 de persoane. Noaptea de Revelion am petrecut-o la restaurantul hotelului unde am fost cazaţi. Am dansat, am cântat, ne-am distrat şi am mâncat fără restricţii şi totuşi cumpătat. Focul de artificii a fost impresionant, deoarece am fost în vârf de munte şi am putut să vedem şi artificiile de la localităţile din vale. Copiii au avut şi ei petrecerea lor în timpul căreia s-au jucat şi s-au uitat la desene animate, dar care a început mai devreme şi s-a terminat înainte de miezul nopţii”, a spus Nicoleta Luciu.

Şi vremea a fost de partea lor pentru că, înainte să plece în vacanţă, la Miercurea Ciuc a nins ca în poveşti. „Am avut parte de privelişti frumoase pentru că a nins foarte mult. De Crăciun am fost la Miercurea Ciuc şi am vizitat rudele de la ţară. I-am arătat lui Zsolt Jr. animalele domestice şi a fost încântat să dea de mâncare la iepuraşi. A fost o vacanţă foare reuşită, a fost primul Revelion petrecut alături de familie şi prieteni în cadrul unei petreceri foarte frumoase. M-am reîntors acasă cu bateriile încărcate şi cu energie pentru începerea filmărilor la telenovela ‘Iubire şi onoare’ „, a spus vedeta.

www.libertatea.ro


DISTRIBUIȚI