Acasă Mioritic Nicoleta Luciu a pregatit numele pentru urmatorul copil

Nicoleta Luciu a pregatit numele pentru urmatorul copil

246
1
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu a fost invitata unei emisiuni de radio, unde a vorbit despre bucuria de a deveni din nou mamica si despre sarcina sa.

nicoleta-luciu-insarcinataNicoleta a povestit cum au fost aceste prime patru luni de sarcina si care au fost dificultatile pe care le-a intimpinat pana acum, ea fiind de parere ca marea sa problema a fost faptul ca nu a reusit sa manance prea mult in aceasta perioada, din cauza greturilor pe care le-a avut. Spre deosebire de prima sarcina, aceasta i se pare mult mai grea, insa gandul ca va fi din nou mamica o face sa treaca mai usor peste aceste disconforturi. Intrebata daca s-a gandit la numele copilului, Nicoleta s-a aratat foarte pregatita la acest capitol, ea avand deja pregatite nume atat pentru fetita, cat si pentru baietel. Astfel, daca va fi sa aiba un frate pentru Zsolt Jr. acesta va purta numele Kevin, iar daca va da nastere unei fetite, aceasta se va numi Kim.

Mare iubitoare de copii, Nicoleta Luciu a declarat ca nu se va opri decat dupa ce va avea cel putin patru. Totodata, Nicoleta le-a  sfatuit pe tinerele mamici sa nu ii urmeze exemplul de a slabi brusc dupa nastere, ci sa aiba rabdare si sa piarda kilogramele in timp. Tot ce le indeamna pe mame sa faca, este sa aiba o alimentatie cat mai echilibrata si sa puna pe primul plan sanatatea, nu silueta.

DISTRIBUIȚI