Acasă Mioritic Nebunie maxima! Nikita s-a mutat in casa lui Horia Moculescu!

Nebunie maxima! Nikita s-a mutat in casa lui Horia Moculescu!

129
0
DISTRIBUIȚI

Nikita a ajuns bodyguard in casa lui Horia Moculescu! Insa rolul ei este sa o apere pe Mariana Moculescu de eventualele iesiri nervoase ale compozitorului!

mariana moculescuDe cateva zile, Mariana Moculescu o gazduieste pe fioroasa Nikita si pe copilul acesteia. Venirea Nikitei a creat inca un scandal in casa Moculescu, artistul mergand glont la politie pentru a face o reclamatie. „S-a dus la poliţie, dar a primit o lecţie importantă când a aflat că nu o poate da afară pe Nikita din casă. Şi eu sunt proprietar pe această locuinţă de 140 de metri pătraţi, deci pot decide dacă Nikita şi copilul ei vor locui la noi. O respect pe Nikita, este o femeie care-şi iubeşte enorm copilul”, a povestit Mariana Moculescu in cadrul emisiunii Acces Direct.

Cele doua… doamne… s-au cunoscut cu mai mult timp in urma, la alte emisiuni, Nikita oferindu-si, dezinteresata, tot ajutorul ei noii sale prietene. Nikita si-a propus sa stea in fata Marianei atunci cand compozitorul va fi tentat sa o agreseze pe fosta sa sotie, si in schimb, s-a mutat in casa acestora impreuna cu copilul.

DISTRIBUIȚI