Acasă Mioritic Natalia Mateuţ vrea să-l prezinte pe iubit părinţilor

Natalia Mateuţ vrea să-l prezinte pe iubit părinţilor

77
0
DISTRIBUIȚI

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu un paparazzo, presărată cu excursii romantice şi cadouri costisitoare. Relaţia celor doi este atât de serioasă, încât Natalia Mateuţ vrea să-l ducă acasă la părinţii ei.

natalia mateutModelul în vârstă de 20 de ani a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru ziarul “Naţional”, despre noul său iubit, Valentin, cunoscut în branşă sub numele de „Dinte“. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, la mare, prin intermediul anturajului comun. La acea dată, fiecare era implicat într-o relaţie, Natalia fiind “în tatonări” cu grecul Dragatakos, iar Valentin iubindu-se de şase ani cu o tânără pe nume Bianca. La început amici, apoi prieteni apropiaţi, Natalia şi paparazzo-ul şi-au dat seama în scurt timp că sentimentele lor sunt destul de puternice. “La sfârşitul lui noiembrie am realizat că ne-am indrăgostit şi am renunţat la relaţiile în care eram implicaţi pentru a fi împreună. Este prima relaţie serioasă pe care o am, iar săptămâna viitoare, cel târziu, vreau să îl prezint şi părinţilor”, a mărturisit Natalia pentru “Naţional”.

Un Crăciun romantic la Viena

Natalia şi Valentin şi-au dat în vileag sentimentele de iubire chiar la ziua modelului, unde au fost surprinşi pentru prima dată în tandreţuri de către reporterii ziarului “Naţional”. Sărbătorile de iarnă le-au petrecut tot împreună, Crăciunul fiind unul romantic, petrecut în Austria. “Cel mai frumos cadou de Crăciun a fost de la Valentin, care mi-a dat o pereche de pantofi Miu Miu. Am stat la Viena de pe 23 până pe 28 decembrie, apoi ne-am întors în ţară pentru a petrece Revelionul la Poiana Braşov”, ne-a povestit manechinul. Celor doi le place să-şi ofere cadouri costisitoare, astfel că manechinul a avut ocazia să-şi răsfeţe iubitul de ziua lui. Pe 7 ianuarie, Valentin a împlinit 28 de ani, ocazie cu care Natalia i-a oferit o pereche de ghete Prada, în valoare de 450 de euro, dar şi o eşarfă marca Etro. “De ziua iubitului meu am fost la un restaurant cu nişte prieteni, iar sâmbătă l-am sărbătorit în club, unde ne-am distrat la concertul lui Ja Rule”, a mai povestit Natalia pentru Naţional.

www.ziarulnational.ro

DISTRIBUIȚI