Acasă Mioritic Natalia Mateut se pregateste de facultate: Am avut o vara nebuna, in...

Natalia Mateut se pregateste de facultate: Am avut o vara nebuna, in care le-am facut pe toate!

32
0
DISTRIBUIȚI

Natalia Mateut a profitat din plin de vara asta. Chiar daca a ratat o vacanta la St. Tropez din cauza unui accident de masina, s-a refacut in Grecia, Turcia, Bulgaria si la noi la mare. Acum se pregateste sa se puna cu burta pe carte, mai ales ca este studenta la doua facultati: drept si jurnalism.

Natalia Mateut a fost in public la Bonton Fashion Week in prima zi, insa va urca pe podium in cea de-a treia.
„A fost o vara nebuna, le-am facut pe toate! Am avut si un accident de masina in urma caruia mi-am piedut o vacanta planuita de 2 luni de zile. Trebuia sa plec in St. Tropez cu o gasca de prieteni si cu o zi inainte de vacanta mi-am anulat-o din pricina accidentului. Dar am luat-o ca pe un semn de la Dumnezeu, poate nu trebuia sa fiu in locul respectiv, asa ca mi-am reprogramat vacanta, am plecat in alt loc”, a povestit Natalia pentru www.perfecte.ro.
Natalia s-a bronzat in vara asta pe litoralul nostru, dar si in Grecia, Turcia si Bulgaria. Acum a venit vremea sa se pregateasca de scoala. „Sunt studenta la Jurnalism si la Drept, imi doresc sa lucrez in televiziune, dar sa si scriu la o revista de beauty si de fashion”, a spus Natalia.
DISTRIBUIȚI