Acasă Mioritic Natalia Mateuţ: „Mi-aş lăsa iubitul să facă menage a trois”

Natalia Mateuţ: „Mi-aş lăsa iubitul să facă menage a trois”

65
0
DISTRIBUIȚI

Natalia Mateuţ se lasă greu cucerită. Frumoasă brunetă, în vârstă de 20 de ani, adoră ca bărbaţii să fie sinceri şi să iubească cu adevărat. Despre prima amintire intimă, vedeta mărturiseşte că şi-a început viaţa sexuală destul de târziu, alături de bărbatul pe care îl iubea. „Nu am făcut-o din curiozitate sau prostie”, potrivit spuselor sale.

„Apreciez sinceritatea care este destul de rar întâlnită şi nu îmi place ca majoritatea  încearcă să pară ceea ce nu sunt. O altă chestie care nu îmi place la bărbaţi este că atunci vor să cucearească o femeie consideră că dacă oferă lucruri materiale, au cucerit-o. În general, ei se comportă frumos la începutul relaţiei şi mai târziu se schimbă, nu mai sunt ca la început”, a declarat fiica lui Dorin Mateuţ pentru site-ul farabarbati.ro.

Întrebată dacă ar participa la un menage a trois, modelul a răspuns: „Eu nu aş participa la un menage a trois, dar pe el l-aş lăsa să meargă dacă şi-ar dori, pentru că dacă vrea şi eu îi voi interzice, oricum o va face”.

www.liberteatea.ro

DISTRIBUIȚI