Acasă Mioritic Natalia Mateut : Cand ma opresc politistii la control, le zambesc frumos...

Natalia Mateut : Cand ma opresc politistii la control, le zambesc frumos si ma scutesc de amenda ! VIDEO

33
0
DISTRIBUIȚI

Natalia Mateut este constienta de atuurile cu care a inzestrat-o natura. Este tanara, frumoasa si sexy si stie ca barbatii sunt sensibili la astfel de trasaturi. Chiar si politistii, care o mai iarta din cand in cand pentru diverse abateri.

nvitata in emisiunea Roxanei Ciuhulescu, Pro Motor, Natalia Mateut a recunoscut ca profita de inzestrarile de la natura pentru mici favoruri.
« Seara, cand  mai ies prin oras, mai sunt oprita la control si trebuie sa arat permisul si buletinul. De multe ori nu am actele la mine, pentru ca sunt uituca. Dar mai trec cu un zambet, il rog frumos pe domnul politist si ma scutesc astfel de amezni », a spus Natalia.

La doar 19 ani, Natalia se mandreste cu un Audi TT, pe care l-a primit de ziua ei.
„Daca ma pui  acum sa conduc o masina cu cutie manuala, nu cred ca o sa ma descurc, pentru ca asta a mea este cu cutie automata si e foarte usor”, a spus Natalia, care se lauda ce este as in parcari.

Laudata de Roxana Ciuhulescu pentru fizicul ei, Natalia a spus ca se datoreaza si faptului ca inca de mica a practicat diverse sporturi.
„Am practicat tenisul, dar doar de intretinere, gimnastica, inot, iar in prezent ma intretin mergand la sala, la aerobic „, a spus Natalia.

Fiica de fotbalist, Natalia se uita destul de des la acest sport. Dintre toti fotbalistii, il place cel mai mult pe Mutu. „Cel mai sexy jucator mi se pare brazilianul Kaka, iar din Romania imi place de Mutu. Mi se pare sexy, e tare din toate punctele de vedere!”, a spus Natalia.

www.perfecte.ro

DISTRIBUIȚI