Acasă Mioritic Natalia Mateut a avut o seara cu bucluc

Natalia Mateut a avut o seara cu bucluc

39
0
DISTRIBUIȚI

Natalia Mateut si-a avariat aseara masina. Ea spune ca nu a fost un accident si ca nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru.

Natalia Mateut a avut parte aseara de un mic incident. A reusit sa-si zgarie putin masina. „Am facut o prostie, dar nu a fost un accident. Am avariat putin masina pe partea dreapta, dar nu vreau sa vorbesc despre asta”, spune Natalia pentru Showbiz.ro. Se pare ca ghinioanele se tin scai de fata lui Dorin Mateut.

Pe langa incidentul cu masina, Natalia a ramas si fara iubit. „Nu mai am iubit, sunt singurica!”, a mai spus ea. Pe 17 decembrie, Natalia Mateut va implini 20 de ani si se gandeste deja cum va petrece atunci cand va schimba prefixul. „Va fi cu siguranta intr-un club si voi avea 50 de invitati”, a mai adaugat coprezentatoarea emisiunii „Casatoreste-te cu mine” de la Kanal D.

Isi doreste un Jeep

Chiar daca nu stie inca ce-si doreste de ziua ei, Natalia Mateut e convinsa insa ca anul viitor in primaveara isi va schimba masina. In locul modelului Audi TT pe care il conduce acum, Natalia si-ar dori tot o masina sport, foarte probabil un Jeep, pentru ca isi doreste sa se simta in siguranta atunci cand se afla la volan. Pentru ca ii place sa arate bine si sa aiba un confort financiar, Natalia a recunoscut pentru Showbiz. ro ca ar fi ipocrita sa spuna ca nu e materialista deloc.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI