Acasă Mioritic Nadine are job nou la radio

Nadine are job nou la radio

131
0
DISTRIBUIȚI

Nadine se pune pe “Clickoteli”

Cantareata va prezenta doua emisiuni la radio si se pregateste intens de marea intalnire cu ascultatorii de pe frecventa 106, 2 FM.

Nadine_2Pe langa muzica, Nadine se pregateste sa debuteze in eter. Cantareata a primit o propunere ofertanta si a acceptat-o fara sa stea prea mult pe ganduri: va prezenta doua emisiuni la ClickFM: “Clickoteli” si “Copilul fericit”. “Am primit propunerea de la un vechi coleg de-al meu, Ciprian Dinu, cu care ma cunosc de pe vremea “Banc Show”. El face matinalul la ClickFM si cauta un realizator si un prezentator pe tronsonul 10.00-13.00. Sotia lui, pe care insa nu o cunosc, s-a gandit ca eu as fi potrivita pentru ceea ce cauta el, asa ca am avut norocul sa pun astfel in aplicare un vis mai vechi de-al meu, acela de a face radio”, povesteste incantata Nadine.

“Aveam chiar in plan ca anul viitor sa fac o scoala de radio, pentru ca aceasta este o alta tehnica de abordare a entertainment-ului, un unghi pe care eu nu-l cunosteam pana acum. Am fost tare bucuroasa sa “fac cunostinta” cu butoanele, cu intonarea de radio, pentru ca aceasta propunere a venit ca o completare la formarea mea ca artist si ca om”, mai spune vedeta.

Nadine va prezenta la ClickFM o frumoasa emisiune de divertisment, interactiva, in cadrul careia va invita mai multe vedete, dar si ziaristi de monden. “Clickoteli” va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 10.00 la 13.00, pe frecventa 106, 2 FM. Dar nici in week-end Nadine nu va sta cuminte, caci a doua ei emisiune se numeste “Copilul fericit”, aceasta fiind difuzata in fiecare sambata, de la ora 8 la 9 dimineata, ascultatorii ClickFM putand astfel sa afle detalii interesante despre ce program isi pot face in week-end cu copiii, ascultand sfaturile neonatologilor, a pediatrilor, dar si a altor oameni de specialitate.

“Radioul ma pregateste si imi completeaza formarea ca artist”

“Imi place tronsonul orar de la emisiunea “Clickoteli” pentru ca imi permite sa ma ocup de copilul meu si de familie. Am doar 3 ore de emisie si ma pot intoarce repede acasa la copilul meu. Pentru emisiunea de sambata, “Copilul fericit”, pregatim multe surprize si avem invitati profesionisti din domeniu care vor invata parintii sa dezvolte o relatie cat mai armonioasa cu copilul lor. Pana acum am facut televiziune si presa scrisa si cred ca radioul ma pregateste pentru nivelul de profesionalism de care am tot vorbit. Vreau sa-mi fac o gasca de ascultatori cu care sa ma intalnesc zilnic! Onestitatea mea imi va permite sa dezvolt o relatie foarte apropiata cu ascultatorii mei! Ciprian Dinu a fost primul meu profesor de radio, are 20 de ani de experienta in acest domeniu si sunt fericita ca am avut multe de invatat de la un om cu referinte bune in lumea radioului”, a incheiat artista, care s-a relansat in muzica cu piesa “Let It Rain”.

DISTRIBUIȚI