Acasă Mioritic Mugur îşi face partidul „Deşteaptă-te române!”

Mugur îşi face partidul „Deşteaptă-te române!”

157
3
DISTRIBUIȚI

mugur_mihaescuMugur Mihăescu vrea să facă ordine în ţară şi s-a hotărât isi faca un partid, a carui denumire este „Deşteaptă-te române!”.

„Acest partid îşi pune să demonteze din temelii un sistem, care nu va funcţiona şi care nu a funcţionat vreodată”, a scris Mugur în manifestul său. Vedeta vrea să schimbe sistemul. „Din ’90 şi până acum nu am putut să ne exercităm dreptul la vot, deoarece nu am avut pe cine. Chiar dacă mi-o iau în barbă, vreau să încerc, pentru că oamenii schimbă o gaşcă cu alta. Cade un partid, îl votează pe altul. Ce faceţi? Schimbaţi hoţul care intră pe fereastră cu cel care intră prin spatele casei. Chiar cred că poporul are ceva în cap”, a declarat Mugur la emisiunea Agentul Vip, de la Antena 2.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu depasirea propriilor limite si cu faptul ca putem face orice si avem nevoie de ceva nou tot timpu pentru a ne mentine , insa calitatile Domnului Mugur Mihaescu pentru orizontul politic nu sunt cunoscute in nici un fel de catre cetatenii acestei tari, Cu toate aceste lucruri admir curajul si interesele prezentate pe acest plan. Succes!!!