Acasă Mioritic Morandi au ales un model de culoare pentru ultimul lor videoclip, “Serenada”

Morandi au ales un model de culoare pentru ultimul lor videoclip, “Serenada”

3266
1
DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV

Se anunta o vara incendiara pentru baietii de la Morandi, care vor lansa in curand, nu unul, ci doua videoclipuri pentru doua piese alese de pe ultimul lor album, “Zebra”.

In urma cu o luna, Marius Moga si Andrei Ropcea au filmat videoclipul pentru ultimul lor single, “Serenada”. Actiunea din clip, desi imaginata a se intampla in Rio de Janeiro, a avut loc la Buftea, pe malul lacului, in spatiul gazduit de Studiourile MediaPro.

Marius si Randi s-au lasat din nou pe mana experimentatului regizor deja, Iulian Moga, care de altfel a semnat regia pentru inca un videoclip de pe ultimul album al trupei Morandi, “Midnight train”, ce va fi lansat tot in decursul acestei veri.

Rolul principal feminin in clipul “Serenada” a fost interpretat cu succes de catre mulatra Agnes Makoto. Manechinul de culoare a filmat cot la cot cu Marius si Randi, timp de douazeci de ore, in postura unei brazilience atat de sexy incat sa poata crea dispute intre doi barbati, in magicul Rio. De altfel, scena care a trebuit sa fie repetata cel mai mult a fost chiar una in care Marius Moga se confrunta cu iubitul din videoclip al lui Agnes.

Intrebati cine  a fost muza lor atunci cand au scris aceasta piesa, baietii de la Morandi au raspuns pentru eMulte.ro: “Dupa ce veti vedea Serenada, fiecare dintre voi isi va identifica muza in videoclip.”

Asa ca, pregatiti-va, pentru ca in curand veti avea parte din nou de magia Morandi!

marius-moga

Picture 1 of 7

making of Serenada/ foto Silviu Sandulescu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU