Acasă Mioritic Monica Iagar: „Pentru ca o femeie sa straluceasca, cel mai mult conteaza...

Monica Iagar: „Pentru ca o femeie sa straluceasca, cel mai mult conteaza linistea sufleteasca”

235
0
DISTRIBUIȚI

Prezenta la lansarea campaniei Silhouette, “Slabeste primele doua kilograme gratuit!”, Monica Iagar a dezvaluit pentru eMulte.ro cateva din secretele cu ajutorul carora o femeie poate sa isi pastreze naturaletea si sa emane energie pozitiva.

monica iagar-lili baaddiMesajul fostei sportive de performanta adresat femeilor care vor sa isi mentina o  forma fizica buna: „Orice femeie care isi doreste sa aiba o stare de bine trebuie sa isi rezerve macar cateva minute in fiecare zi in care sa se ingrijeasca; sa aiba grija atat de corpul ei, cat si de suflet. De altfel, consider ca una dintre cele mai sigure cai prin care o femeie poata sa ajunga sa emane energie pozitiva si sa straluceasca este asigurarea linistii ei interioare.”, a spus Monica Iagar pentru eMulte.ro.

Monica Iagar apeleaza la tratamentele personalizate recomandate de specialisti, dar recunoaste ca unul din trucurile la care recurge  cel mai des pentru a-si schimba starea de spirit este acela de a purta haine care sa o inveseleasca. „Fara indoiala, daca intr-o zi port niste haine anume, starea de spirit se transforma total. Totul pleaca de la mintea noastra, si fiecare femeie, daca se uita in oglinda si ii place ceea ce vede, se simte mai bine!”, a mai spus Monica Iagar. La evenimentul Silhouette, atleta a purtat o tinuta creata de Maria Simion: „Mi-a placut foarte mult, atat tinuta cat si designerul, au fost de nota 10! Si asa cum am spus, orice schimbare nu poate sa fie decat in bine!”.

Fosta atleta recunoaste ca nu este neaparat o impatimita a modei, insa si-a amintit cu placere ca a prezentat moda alaturi de alte sportive, pentru Zina Dumitrescu, la Bucharest Fashion Week: „Fiecare munca este dificila, daca nu esti obisnuit cu ea. Nici mie nu mi-a fost usor sa defilez pe podium, si apreciez manechinele, nu este o munca usoara. Dar la fel, cum poate ca mie nu imi este de la inceput usor sa intru intr-un anumit rol, nici altcineva nu cred ca poate sa efectueze imediat o saritura la inaltime!”, ne-a mai spus Monica Iagar.

DISTRIBUIȚI