Acasă Mioritic Monica Columbeanu: „Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu”

Monica Columbeanu: „Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu”

200
0
DISTRIBUIȚI

monica columbeanu poza zileiMonica Columbeanu nu se lasa intimidata de acuzatiile lansate de Irinel in presa, dar si in instanta. Aceasta a decis sa ii raspunda domnului Columbeanu prin intermediul unui comunicat de presa.

„În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură sa influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate”, susţine Monica Columbeanu, într-un comunicat de presă, remis Realitatea.net.

“Mulţumesc ziariştilor care au relatat corect ultimele evenimente şi rog să fiu înţeleasă în ceea ce priveşte reţinerea mea de a dezbate în public aspecte care ţin de relaţia mea cu un copil de 4 ani şi care, în timp, ar putea fi afectat prin aceasta expunere”, se mai arată în comunicat.

Irinel Columbeanu  a cerut instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând că aceasta este violentă şi o bătea pe Irina, fetiţa care i-a fost încredinţată omului de afaceri, temporar, până la pronunţarea definitivă a divorţului.

DISTRIBUIȚI