Acasă Mioritic Monica Columbeanu isi mai doreste un copil: un baiat!

Monica Columbeanu isi mai doreste un copil: un baiat!

35
0
DISTRIBUIȚI

Aflata din nou in tara, Monica Columbeanu le-a facut o vizita vineri seara de la ora 21.00 lui Greeg si lui Marius Onuc, in studioul ProFM. Ea a petrecut o ora alaturi de Dj-ii si de ascultatorii ProFM, carora le-a raspuns la toate intrebarile.

Astfel, cei care au fost pe receptie au aflat ca Monica isi dorea in copilarie sa devina invatatoare si tot cind era mica avea o pasiune pentru a dezlega integrame, mostenita de la tatal ei.

Intrebata de un ascultator care este programul ei in America ea a spus ca merge la scoala de la 10.00-16.00 si nu este singura din familia ei care studiaza. Irina de asemenea merge la gradinita iar mama Monicai invata limba engleza.

Cit despre lucrurile care ii lipsesc acolo si pe care le cumpara aici si le ia cu ea, Monica spune ca acestea sint borsul, produse de la magazinele naturiste, in special crema de galbenele, din care ofera cadou tuturor colegilor ei, iar acum va cumpara inclusiv drojdie proaspata pentru ca mama ei face in fiecare dimineata paine.

Ea a mai declarat aseara ca isi doreste foarte mult sa mai aiba un copil si ca vrea neaparat un baiat, un frate pentru Irina. In incheierea emisiunii “The Hit Factory” Marius Onuc si Greeg au propus un concurs pe pagina lor de Facebook, unde toti fanii Monicai Columbeanu se pot inscrie si cu urmatoarea ocazie cind ea va reveni in tara Dj-ii ProFM vor organiza o intilnire cu ei, Monica si fanul sau fana vedetei.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI