Acasă Mioritic Monica Columbeanu, hartuita de un obsedat

Monica Columbeanu, hartuita de un obsedat

108
1
DISTRIBUIȚI

monica columbeanu sexyAspectul fizic al Monicai a aprins imaginatia multor barbati. Printre fanii divei de la Izvorani se numara si un obsedat care o ameninta ca se sinucide.

Doamna Columbeanu primeste zeci de apeluri telefonice de la un barbat care ii face avansuri, in ciuda faptului ca Monica l-a avertizat sa inceteze.

Desi initial nu dorea decat sa vorbeasca cu ea, barbatul a devenit insistent, cerandu-i Monicai intalniri, pentru ca mai tarziu sa o ameninte ca se sinucide, daca aceasta nu ii da atentie.

“În general, sună de pe număr privat. La început, îi răspundeam pentru că nu ştiam cine este. L-am întrebat ce doreşte şi, iniţial, mi-a spus că vrea doar să vorbim. Apoi a devenit din ce în ce mai insistent, trecând chiar şi la aluzii sexuale. Mi-a sugerat chiar şi că se sinucide, dacă nu-l bag în seamă”, a povestit Monica Columbeanu pentru Libertatea.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”