Acasă Mioritic Moni si Iri in pragul divortului?

Moni si Iri in pragul divortului?

56
0
DISTRIBUIȚI

De ani buni, presa s-a grabit sa strige “lupul!” in privinta despartirii dintre Monica si Irinel Columbeanu. Iata insa ca, de aceasta data, divortul sotilor din Izvorani pare o simpla problema de timp

De ce tocmai acum, cand, paradoxal, Moni si Iri nu au mai fost implicati de buna vreme in niciun scandal de presa?!

Ei bine, tocmai aceasta liniste pare sa fi distrus armonia cuplului Columbeanu, in relatia celor doi soti instaurandu-se de la o vreme monotonia si, implicit, plictiseala.

In plus, “Cenusareasa” din Bacau a realizat, pentru prima data in viata ei, un lucru interesant, si anume ca nu are nevoie de “Printul” din Izvorani pentru a se descurca in viata.

Lucru, de altfel, marturisit de Monica intr-un intr-un interviu acordat recent presei centrale.

“Gata, am crescut si eu, trebuie sa am grija de Irina, sunt in pozitia in care pot sa-mi iau viata in propriile maini si sa am grija de fiica mea. Trebuie sa-ti faci singur o baza. Nu e reconfortant sa depinzi de altcineva, sa nu fii independent!”, a declarat fotomodelul.

Un alt fapt care anunta inevitabilul divort al Columbenilor este ca, realizand ca Romania si,monica-columbeanu-true-love implicit, Irinel, sunt prea mici pentru ea, Moni a decis sa-si paraseasca tara si, evident, sotul.

Primul pas – si cel mai important – a fost deja facut, tanara achizitionandu-si zilele trecute un apartament de lux in Los Angeles, a aflat revista Star.

Potrivit sursei citate, bacauanca a decis sa isi ia peste Ocean doar fetita si mama, urmand ca Irinel sa ramana singur-cuc in Romania.

Dar, deh, poate ca nevoia de independenta a unei femei este mai importanta decat sentimentele unui sot care, in ciuda escapadelor amoroase, a iubit-o si probabil inca o mai iubeste…

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI