Acasă Mioritic Moculeasca: «Nu mă deranjează că Nidia a pozat sexy! E frumoasă»

Moculeasca: «Nu mă deranjează că Nidia a pozat sexy! E frumoasă»

234
1
DISTRIBUIȚI

Deşi s-a speculat că ar fi avut o izbucnire când a văzut fotografiile fiicei sale, Nidia, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa.

Pictorialul Nidiei a trezit atenţia mamei sale, care, contrar aşteptărilor, e încântată de fotografiile fiicei sale, unele dintre ele apărând pe pagina de facebook a tinerei.

Mie îmi plac, Nidia este o fată foarte frumoasă. Are o nobleţe pe care nu prea o vezi la noi în ţară. Şi chiar nu mă deranjează pozele, atâta timp cât rămân la nivel de poze artistice, de încântat ochiul, şi nu alunecă spre vulgar.”, a declarat Mariana Moculescu la Happy Hour.

Deşi cele două au dus-o într-un război continuu în ultimul an, mai nou, Mariana Moculescu are numai cuvinte de laudă la adersa fiicei sale:

E foarte inteligentă, foarte sociabilă şi are capul pe umeri.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am avut curiozitatea sa ma uit pe contul ei facebook la pozele ei. Acelea sunt poze in care apare goala, asa cum afirma presa?!!! Nici macar in acea poza „nud” nu se vede absolut nimic intim..plus ca se vede si o dunga mov de la maieu sau orice altceva avea pe dansa..cat despre descrierile pozelor..sunt versuri din melodiile Rihannei…cate exagerari au aparut in presa!!!