Acasă Mioritic Mitoseru a fost la un pas sa se sinucida

Mitoseru a fost la un pas sa se sinucida

34
0
DISTRIBUIȚI

Actorul Mihai Mitoşeru a trecut prin momente de groază în urmă cu zece ani, când maşina în care se afla, alături de viitoarea sa soţie s-a răsturnat de şase ori, din pricina vitezei excesive.

Iubita lui Mitoşeru a murit pe loc în timp ce actorului, care suferise câteva fracturi, i-au trebuit mulţi ani de tratament psihiatric pentru a depăşi drama.

Diagnosticul meu a fost «anxietate şi atacuri de panică», dar trăiesc şi acum. Umblu pe stradă cu pastilele în buzunar, dar trăiesc! Credinţa ajută, dar într-un alt mod. Te face mai optmist, însă este insuficient pentru un bolnav. Imediat după accident, familia şi prietenii m-au dus la psihiatru, pentru că eu nu eram în stare nici să merg pe stradă, nu mai ştiam nici cum mă cheamă. Un an am trăit cu pastile, somnifere şi calmante. Mergeam la control regulat şi uneori mă mai confrunt şi acum cu aceste atacuri de panică. În aceste cazuri, cum ar fi depresia sau atacurile de panică, nici un preot din lume nu poate trata. Plus că, dacă preotul în cauză îi spune unui depresic că există viaţă după moarte, s-ar putea ca acel om să prefere mai degrabă acea «altă viaţă» şi să se sinucidă„, a precizat Mitoşeru pentru revista VIP

DISTRIBUIȚI