Acasă Mioritic Mihai Morar va cânta în duet cu Puya, la Braşov?

Mihai Morar va cânta în duet cu Puya, la Braşov?

41
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Morar îşi face debutul în muzică. El va cânta alături de Puya, în duet, în cadrul petrecerii J&B Shaking the Dancefloor, organizată vineri, 3 decembrie, în club Kasho din Braşov!

Ineditul duet, o premieră pentru carismaticul prezentator de la Antena 2, va avea loc doar dacă publicul îl va vota până vineri seara pe site-ul www.facemparty.ro, acolo unde Morar se află în competiţie cu Daniel Buzdugan. Fiecare promite ca vineri seara să realizeze câte un lucru inedit sau pe placul publicului. Prin urmare, Morar promite să îl aduca pe Puya şi să cânte în duet, iar Buzdugan să se fotografieze cu publicul din Kasho. În cazul în care va avea cele mai multe Like-uri de Facebook pe facemparty.ro decât Buzdugan, Morar va urca pe scenă alaturi de Puya.

Petrecerea de vineri seară de la Braşov se anunţă cu adevărat incendiară. Asta pentru că Morar şi Buzdugan vor face o atmosferă fără precedent. Pe lângă rolul de gazde ale evenimentului, ei vor urca şi la pupitrul de mixaj, oferind publicului cele mai bune piese de dans.

Petrecerea de vineri seară, din club Kasho, este singura oprire în Braşov a celor două vedete Radio Zu în cadrul caravanei J&B Shaking the dancefloor. În cadrul petrecerilor din weekendul trecut, Daniel Buzdugan, câştigatorul competiţiei de săptăâana trecuta pe www.facemparty.ro, a cantat operă live în cluburile La Mouche şi Heat din Arad, respectiv Oradea. Buzdugan a cântat, spre deliciul publicului, şi cunoscuta melodie maghiara Ozosep.

DISTRIBUIȚI