Acasă Mioritic Mihai Bendeac: „Vreau să fiu cel mai bun actor din România şi...

Mihai Bendeac: „Vreau să fiu cel mai bun actor din România şi cel mai bun om de televiziune”

35
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Bendeac este un tânăr actor ambiţios care a intrat în showbiz cu gândul de a fi cel mai bun şi este hotărât să îşi îndeplinească visul.

„Nu am copii. Nu mi-am facut o familie. Am motivele mele. Dar sunt fericit ca ma trezesc dimineata si mai pot pune inca o caramida la cladirea mea (cariera). Cand am inceput sa fac televiziune mi-am promis ca voi deveni cel mai bun in domeniul asta peste 10 ani si ca voi fi corespondentul lui Fiorello in Romania. Au trecut 4… Voi ajunge acolo. Oricat de greu mi-ar fi, mai ales in parioada asta… Si mi-am dat seama ca nu voi ajunge daca nu-mi gasesc un om sau o echipa care sa stie sa ma vanda. Suna ciudat, a sclavie, dar nu e. It’s just the American Lesson!!!”, mărturiseşte actorul.

Vedeta de la „În puii mei” este mândru de performanţele sale actoriceşti care atrag cât mai mulţi spectatori în sala de spectacol.

„Cand am calcat prima data pe scena, mi-am promis sa devin cel mai bine cotat tanar actor de teatru din Romania. SUNT FERICIT! „Doctori de femei” este cel mai bine vandut spectacol din Bucuresti, in curand poate si din tara. Faptul ca oamenii ma opresc pe strada sa-mi spuna ca l-au vazut si vor sa mai vina inca o data, faptul ca politistul care mi-a scris acum doua luni vreo trei procese verbale m-a rugat sa-i opresc si lui doua locuri, faptul ca am jucat cu sala arhiplina si-n luna iunie, cand deja lumea nu mai vine la teatru, ma face sa merg mai departe. Urmatoarea tinta: „Crima la Howard Johnson” sa depaseasca „Doctori de femei” ca si notorietate. Sper sa se intample. Desi, fiind in an de criza profunda, oamenilor le va fi din ce in ce mai greu sa-si cumpere bilete”, a scris Mihai Bendeac pe blogul său.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI