Acasă Mioritic Mihai Bendeac si-a gasit masina „jumulita”

Mihai Bendeac si-a gasit masina „jumulita”

103
0
DISTRIBUIȚI

Actorul a crezut ca autoturismul de lux cu care s-a deplasat la Sighisoara se afla in siguranta in parcarea hotelului in care este cazat, insa ieri dimineata, a constatat cu stupoare ca nu este asa.

Mihai Bendeac se afla de cateva zile la Sighisoara, la festivalul de film, unde participa la diverse proiecţii de filme, workshopuri şi discuţii cu critici români şi străini de film. Desi a ramas impresionat de frumusetea Cetatii si de lucrarile la care a participat, Bendeac a trait o experienta mai putin placuta in oras, unde si-a gasit masina cu un inceput de vandalism.

bmwSponsorul principal al show-urilor lui Mihai Bendeac i-a oferit prin contract actorului un BMW, a carui imagine si este, pe care este inscriptionat: „Mihai Bendeac powered by Automobile Bavaria”, insa ieri dimineata, Bendeac nu si-a mai gasit numele pe masina, un „binevoitor” deslipindu-i o parte din autocolant. Situatia l-a infuriat pe actor, care, a marturisit pe contul sau de Facebook: „Am realizat, daca mai era nevoie, ca cel mai mare ghertoism si cocalarism tot in bransa mea gasesc. Invidia, fir-ar ea…”

DISTRIBUIȚI