Acasă Mioritic Marinela Niţu: «Nu avem casă, dormim pe la prieteni»

Marinela Niţu: «Nu avem casă, dormim pe la prieteni»

240
0
DISTRIBUIȚI

Marinela şi Miron Cozma s-au regăsit după şase ani şi îşi trăiesc iubirea ca doi adolescenţi ce simt pentru prima dată fluturi în stomac. Cei doi nu au încă propria locuinţă, sunt tot timpul pe drumuri, la prieteni sau rude şi nici măcar nu visează la o viaţă luxoasă.

nunta miron cozma marinela nitu1

Povestea de dragoste dintre Marinela Niţu şi Miron Cozma ar putea constitui cu uşurinţă subiectul unei telenovele cu final fericit. Separaţi din 2005, „Luceafărul huilei” n-a putut să-şi uite marea dragoste, şi-a luat inima în dinţi şi i-a oferit Marinelei inelul de logodnă.

Acum, trăiesc fericiţi şi, la o lună de la căsătorie, solista a oferit primul interviu: „Nu am avut o lună de miere, dar am vizitat rudele din toată ţara.Eu mă înţeleg foarte bine cu familia lui Miron, îi cunosc pe toţi de 13 ani. Miron îmi zice că toată viaţa noastră va fi o lună de miere. Nu avem o casă a noastră, suntem mereu cu bagajele pe drumuri, dar ne simţim bine la prieteni. Nu avem o viaţă luxoasă, dar ne iubim”, a declarat Marinela pentru Click!

Cei doi îndrăgostiţi sunt de nedespărţit şi nu au făcut un secret din faptul că şi-ar dori ca, în familia lor, să apară şi un bebeluş, a mai spus Marinela. La rândul lui, Miron Cozma este în culmea fericirii şi, după câteva eşecuri pe plan sentimental, se simte cu adevărat împlinit în amor: „Respect toate femeile din viaţa mea, dar toate au ştiut că Marlene este femeia pe care am iubit-o cel mai mult. În 2005 am renunţat la ea şi am crezut că este supărată pe mine, că avea tot dreptul. Eu îi spun «iubita mea nevastă», că soţii au mai fost şi altele în viaţa mea. Oricum, Marlene îmi este şi nevastă, şi iubită, şi amantă, are toate calităţile”, a declarat Miron.

„Luceafărul huilei” i-a scris iubitei sale 87 de poezii, din închisoare, cât timp au fost împreună, dar după despărţire i-a mai scris încă 100: „În total am 600 de poezii pe care sper să le public. Sunt şi despre Marinela, şi despre dragostea faţă de familie, prieteni şi ţară”, a mai declarat Miron Cozma pentru Click!

DISTRIBUIȚI