Acasă Mioritic Marina Dina, speriata cu bau-bau in copilarie!

Marina Dina, speriata cu bau-bau in copilarie!

121
0
DISTRIBUIȚI

Cand eram mica, credeam ca pot sa schimb lumea … acum, constat cu regret ca lumea m-a schimbat pe mine…
Aveam asa multe credinte cand eram mici… de ce am renuntat la ele?Cand eram mica mai credeam ca dc nu dorm invelita o sa ma traga bau bau din pat (asa imi spunea mama). :))
Credeam ca pot sa zbor daca sar cu umbrela deschisa de pe ceva inalt… am incercat de cateva ori si nu am reusit :))
Sau ca o sa-mi manance soriceii burtica dc nu o sa mananc…As fi stat toata ziua numai in leagan….si mai credeam ca daca inchit guma de mestecat o sa mi se lipeasca matele… inca mai cred asta :))
Propun ca lumea sa fie condusa de copii:D
Eu am avut o copilarie adevarata…Credeam ca eu sunt porumbel si sora mea cioara… eu eram blonda si ea bruneta:))Eu visam tot timpul ca incepeam scoala si eu nu aveam temele facute:))si eu credeam in pestisorul auriu :))
Eram mica si se difuza la televizor filmul „Falci”, ala cu rechini… am inceput sa plang cand a trebuit sa intru in bazin la cursurile de inot… credeam ca o sa vina rechinu pe scurgere :))
Eram mica si se difuza la televizor filmul „Falci”, ala cu rechini… am inceput sa plang cand a trebuit sa intru in bazin la cursurile de inot… credeam ca o sa vina rechinu pe scurgere :))
Eu inca mai cred in povesti… mai cred ca daca sunt un om bun, o sa primesc de la viata tot ce este mai frumos:)
Nu o sa las pe mineni sa-mi fure credintele, sperantele…Mai credeam ca exista cineva care ma vede tot timpul si incercam sa ma port cat mai frumos chiar dc eram singura :))… si imi era rusine dupa ce imi bagam mana in nas ptr ca ma gandeam ca m-a vazut :))))))

Marina Dina a recunoscut de multe ori ca ii plac copiii si ca isi doreste sa-i aiba pe ai ei. Co-prezentatoarea emisiunii „Rai da buni” isi aminteste cu multa placere si de momentele din copilaria sa.

I s-a spus ca e prea copilaroasa, si asta nu a suparat-o si nici nu a facut-o sa se schimbe foarte mult. Marina savureaza povestile din copilaria sa, pe care ar dori sa o retraiasca inca o data: „Cand eram mica, credeam ca pot sa schimb lumea, acum, constat cu regret ca lumea m-a schimbat pe mine”, marturiseste cu tristete asistenta lui Mihai Morar.
In ce credea Marina Dina in copilarie?

Ca aproape toti copiii, credea in „pestisorul auriu” si in „bau-bau”, insa vedeta Playboy isi aminteste si alte intamplari hazlii: „Cand eram mica, credeam ca daca nu dorm invelita o sa ma traga bau bau din pat. Credeam ca pot sa zbor, daca sar cu umbrela deschisa de pe ceva inalt… am incercat de cateva ori si nu am reusit. Sau ca o sa-mi manance soriceii burtica daca nu o sa mananc! Mai credeam ca daca inghit guma de mestecat o sa mi se lipeasca matele… si inca mai cred asta!”, se amuza Marina.
Ce o speria pe blonda cand era mica? Marina se temea tot timpul ca este prinsa cu temele nefacute!

„Visam tot timpul ca incepeam scoala si eu nu aveam temele facute, spune Marina. In plus, asistenta lui Morar isi aminteste ca, din cauza filmului „Falci”, plangea cand trebuia sa intre in bazin, la cursurile de inot: „Credeam ca o sa vina rechinul pe scurgere!”. Blonda credea ca cineva ii urmareste neintrerupt toate actiunile, si incerca sa se poarte cat mai frumos: „Imi era rusine dupa ce imi bagam mana in nas, pentru ca ma gandeam ca m-a vazut!”, declara Marina Dina.
Blonda marturiseste ca mai crede inca in povesti: „Cred ca daca sunt un om bun, o sa primesc de la viata tot ce este mai frumos! Nu o sa las pe nineni sa-mi fure credintele, sperantele!”, incheie asistenta de la „Rai da’ buni”.
DISTRIBUIȚI