Acasă Mioritic Marina Dina si-a gasit masina sparta

Marina Dina si-a gasit masina sparta

316
3
DISTRIBUIȚI

Valoarea pagubei include un geam spart, un telefon si o poseta.

marina-masinaMarina Dina a avut o zi proasta, incepand de dimineata, cand a scris pe contul sau de facebook „eu am dormit foarte prost”, insa nici seara nu a avut un final reusit. Dupa terminarea emisiunii a carei co-prezentatoare este, Marina a mers pe o terasa din Herastrau, insotita de o prietena, unde au stat sa se racoreasca, dupa arsita de peste zi. La plecare, insa, Marina a avut o surpriza tare neplacuta cand si-a gasit masina sparta in parcare.

Simpatica asistenta a lui Mihai Morar a avut de infruntat o noapte lunga, intrucat a trebuit sa astepte politia, al carei ajutor l-a solicitat. Hotii i-au spart unul dintre geamurile din partea dreapta a masinii si i-au furat Marinei cam tot ce au gasit, cele mai importante pierderi fiind telefonul si o poseta, insa blonda nu se lasa prada prea usor deceptiilor, nu o intereseaza prea mult valorile materiale.


DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. […] Semne rele a avut ziua încă de dimineață, atunci când Marina scria pe Facebook că a dormit…”prost”. Mai departe, după emisiune, frumoasa blondă a mers la o terasă în Herăstrău iar la plecare și-a găsit mașina spartă, informează emulte.ro. […]