Acasă Mioritic Marina Dina: „Mi-e dor de Mihai Morar!”

Marina Dina: „Mi-e dor de Mihai Morar!”

213
1
DISTRIBUIȚI

Marina DinaDesi au trecut aproape doua luni de cand nu mai apare alaturi de Mihai Morar, se pare ca perioada petrecuta in platoul de filmare al emisiunii Rai da Buni, nu poate fi uitata usor de  Marina Dina.

Frumoasa blonda a afirmat zilele trecute in cercul ei de prieteni ca ii lipseste tare mult emisiunea, chiar fiind suprinsa varsand cateva lacrimi din acest motiv. „Da, recunosc, imi lipseste Rai da’ buni!” a afirmat Marina, contactata de eMulte.ro in legatura cu zvonul lansat de prietenii ei. Fosta asistenta a declarat in continuare ca ii este dor de tot ce misca acolo. „Mi-e dor de Mihai, de Roberta (n.r. producatoarea emisiunii), de intreg staff-ul din platou. Urmaresc cu nostalgie emisiunea si parca nu imi vine sa cred ca nu mai sunt acolo!” a declarat Marina cu tristete in glas.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mihai vezi ca Marina este o fata care este cu mult bun simt ca ii este dor sa revina la Rai da buni.Mai ales ca a recunoscut ca a invatat foarte multe lucruri bune de la tine,si ca vrea sa vina inapoi in toamna.Mai ales ca s-a obisnuit cu tine.Nu stiu ce scrie lumea pe blogul tau ,dar parerea mea este ca are mult bun simt in comparatie cu Pestritu.Nu m-ia placut niciodata oameni libidinosi care au inpresia ca sint destepte dar ingheata apa in ele.Pestritu este o persoana care nu are bunu simt si care vorbeste peste tine cind incepi tu sa vorbesti.Bine a spun un telespectator ca alceva inafara de a se dezbraca ce alte lucruri a facut.Sa pozeze goala,si mai face afirmatii ca este o fata foarte…….Lasa sa te laude oameni nu tu te lauzi singura.(proverbul ala il sti.Laudama gura ca-ti dau plajitura.)asa si tu.Mai bine fa alceva ce ti se potriveste.Ca asistenta nu ti se potriveste.Ti se potriveste la bara.