Acasă Mioritic Marina Dina doarme dezbrăcată, iar în această dimineaţă s-a trezit cu muncitori...

Marina Dina doarme dezbrăcată, iar în această dimineaţă s-a trezit cu muncitori la geam

35
0
DISTRIBUIȚI

Marina Dina le-a împărtăşit prietenilor ei de pe Facebook că în această dimineaţă a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a trezit şi şi-a dat seama că este privită cu jind de câţiva muncitori aflaţi pe nişte schele montate pentru reabilitarea blocului.

„Ce dimineaţă?! Să te trezeşti cu spectatori la geam”, scrie asistenta lui Mihai Morar, de la „Răi, da’ buni”, pe pagina sa de Facebook. Cititorii curioşi au întrebat-o cum de a fost posibil aşa ceva şi de ce este supărător acest lucru. Astfel, ea le-a povestit prietenilor virtuali că în această dimineaţă s-a trezit privită de muncitorii care trebuie să reabiliteze blocul în care locuieşte Marina.

Motivul supărării nu este faptul că era privită, ci acela că era dezbrăcată când se uitau muncitorii la ea, pe geamul de la dormitor: „Sunt supărată pentru că eu nu dorm tocmai îmbrăcată” a scris Marina care a adăugat: „Când m-am culcat nu erau schelele puse până la etajul meu”. Altfel, blonda ar fi luat măsuri, fie s-ar fi îmbrăcat, fie ar fi tras jaluzele, pentru a-i împiedica pe bărbaţi să îi vadă formele apetisante.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI