Acasă Mioritic Marina Dina, asistenta la inaltime

Marina Dina, asistenta la inaltime

166
0
DISTRIBUIȚI

dinner_in_the_skyIn seara aceasta, emisiunea „Rai da’ buni” va fi transmisa de la 50 de metri inaltime.

Cu ocazia lansarii in Romania a conceptului „Dinner in the sky”, Mihai Morar si Marina Dina vor prezenta in premiera emisiunea care i-a consacrat de la inaltimea de 50 de metri. „Dinner in the sky” este un concept unic, inedit, exclusiv si inovator, care exista deja in 32 de tari din Europa si in SUA si va fi lansat astazi, la Palatul Mogosoaia.

Platforma, cu o suprafata de 45 mp si o greutate de 7 tone, are 22 de locuri pentru invitati si este ridicata cu ajutorul unei macarale la o inaltime de 50 de metri.

Desi conceptul a reusit sa impresioneze multe vedete in tarile in care deja este prezent, Marina Dina se gandeste cu groaza la timpul pe care il va petrece pe platforma suspendata. Asistenta lui Mihai Morar a marturisit pentru eMulte.ro: „Intotdeauna mi-a fost frica de inaltime. Nu am dormit toata noaptea cu gandul ca trebuie sa urc atat de sus. Mi-e teama ca o sa stric emisiunea!”

Marina incearca sa se linisteasca, insa, stiind ca va beneficia de experienta unor profesionisti, care au reusit sa obtina autorizatii a celor mai aspre tari in materie de siguranta: „Desi imi este teama, incerc sa ma relaxez gandindu-ma ca acest concept este adus de o echipa care pune pe primul plan siguranta!”, ne-a mai marturisit Marina.