Acasă Mioritic Maria Simion, revelatia de la Bucharest Fashion Weekend

Maria Simion, revelatia de la Bucharest Fashion Weekend

235
2
DISTRIBUIȚI

geta voinea-wonderlolitaMaria Simion a fost preferata publicului la evenimentul de moda care a avut loc sambata si duminica la Baneasa Shopping City, colectia sa, “Romantic 2011” by Wonder Lolita, reusind sa stranga ropote de aplauze din partea celor aflati in mall-ul din nordul capitalei.

Insa “Wonder Lolita” nu a fost doar favorita publicului. Stilistul Geta Voinea a ales manechinele care au purtat creatiile Mariei Simion pentru o demonstratie de hair-styling, in timp ce ultimele tendinte in make-up expuse de Alex Radulescu au fost puse in valoare tot de rochiile „Wonder Lolita”.

Maria Simion a inchis cu prezentarea „Romantic” evenimentul de moda de la Baneasa Shopping City, designerul fiind invitat sa isi expuna cele mai recente creatii vestimentare alaturi de alti tineri creatori romani.

Bucharest Fashion Weekend a fost primul din seria de evenimente organizate sub egida “Capitalele Modei”, cu ocazia lansarii noilor colectii de toamna-iarna 2012, si s-a desfasurat cu sprijinul ambasadelor si al institutelor culturale ale Marii Britanii, Italiei, Frantei si Spaniei la Bucuresti.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII