Acasă Mioritic Maria Simion: „Andreea Balan da dovada de lipsa de imaginatie!”

Maria Simion: „Andreea Balan da dovada de lipsa de imaginatie!”

197
0
DISTRIBUIȚI

de Maria Simion

Despre Andreea Balan s-a tot scris de-a lungul timpului, ea fiind o veterana in lumea showbiz-ului, iar despre tinutele ei, nu pot spune ca si-a modelat stilul odata cu inaintarea in varsta, de altfel ea este o clienta fidela a rubricilor „prost imbracate”!

Odata cu lansarea noului videoclip „Like a bunny”, cantareata si-a dorit o prezenta sexy care s-a indreptat mai mult catre vulgar; este o femeie frumoasa, dar care nu vrea sa se lase descoperita, si prefera sa expuna cat mai mult, ceea ce nu poate reprezenta un stil, ci mai degraba cred ca dovedeste o lipsa de imaginatie!

Observ o adevarata manie pentru „chilotii de scena” in ultima vreme, sfatul meu, si imi doresc sa fie luat ca un sfat, pentru ca este o femeie, repet, frumoasa, ar fi sa devina putin mai eleganta si mai rafinata in alegerea tinutelor! Poti fi sexy si imbracata, poti exprima foarte mult si daca nu adopti un look de starleta playboy! A trecut timpul cand oamenii apreciau mai mult decat talentul, cat de dezbracata esti; lucrurile au evoluat si trebuie sa evoluezi odata cu ele, pentru ca o adevarata vedeta trebuie sa fie impecabila, de la A la Z, doar in felul asta reusesti!

Cine este Maria Simion? Raspunsul, in filmul de mai jos.

Sursa foto: Facebook Andreea Balan

DISTRIBUIȚI