Acasă Mioritic Maria Simion a prezentat „Untold Story”

Maria Simion a prezentat „Untold Story”

269
0
DISTRIBUIȚI

Maria Simion a sedus publicul prezent sambata seara la lansarea colectiei sale, „Untold Story” by Wonder Lolita, aducand pe podium tinute inspirate din cultura americana indigena alaturi de bluze din dantela cu jabou si rochii emanand senzualitate, totul intr-un show destinat femeilor care vor sa isi redescopere feminitatea.

Colectia Mariei Simion cuprinde 25 de tinute elegante, accesorizate cu masti  stilizate si este un mix de piese vestimentare feminine si de articole imprumutate din garderoba domnilor. Maria Simion propune pentru sezonul rece matase, piele, dantela si franjuri, toate intr-o paleta de culori de la verde, albastru si turcoaz la maro, crem si bej.

Untold Story by Wonder Lolita

Picture 1 of 25

Prezentarea Mariei Simion s-a bucurat de prezenta pe catwalk a superbelor manechine de culoare Desiree Malonga si Agnes Makoto, dar si a cantaretei Anca Neacsu. Echipa Wonder Lolita a fost completata cu succes de make-up artistul Ana Maria Vasile si stilistul Catalin Stanescu, iar incaltamintea a fost pusa la dispozitie de catre celebrul brand din Marea Britanie, Irregular Choice.

Atat colectia „Untold Story”, cat si incaltamintea „Irregular Choice” sunt expuse in showroom-ul Wonder Lolita din Bulevardul Magheru nr 35, Bucuresti, locatie vizitata de vedetele din showbiz-ul romanesc aflate in cautarea calitatii si atentiei pentru detalii,  dar si de simpli iubitori de design vestimentar.

DISTRIBUIȚI