Acasă Mioritic Maria Ciobanu a facut circ la finalul festivalului de la Mangalia

Maria Ciobanu a facut circ la finalul festivalului de la Mangalia

210
2
DISTRIBUIȚI

Desi din punct de vedere artistic, editia din anul acesta a festivalului de la Mangalia s-a terminat cu bine, finalul spectacolului a fost condimentat de Maria Ciobanu, care a uitat ca venise sa cante fara bani.

maria_ciobanuDupa ce acceptase, alaturi de alti artisti de muzica populara, sa vina la festival fara a fi remunerata, Maria Ciobanu a facut un scandal de pomina in culise, cand a cerut bani pentru prestatia ei.  Nervoasa, Maria Ciobanu s-a indreptat catre biroul organizatorilor, acolo unde artistilor li se deconta transportul si cazarea, urland ca ea, o mare artista, canta pe 1000 de euro si ca ar fi putut sa castige bani buni in alta parte daca nu ar fi venit la Mangalia, informeaza Click!

„„Fac circ dacă nu-mi daţi măcar 10 milioane, că doar nu am venit gratis aici. Dacă aş fi cântat în altă parte, aş fi câştigat bani frumoşi”, a incercat sa ii induplece pe organizatori Maria Ciobanu, insa fara niciun rezultat.

Anul acesta, din cauza crizei financiare, primarul oraşului Mangalia, Claudiu Tusac, a chemat doar artiştii dispuşi să cânte gratis, în ideea de a duce tradiţia festivalului mai departe.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. acesti ziaristi condimentati cu nesimtire spun numai minciuni. Maria Ciobanu s-a suparat pe organizatorii festivalului pentru ca au intrerupt emisia in timpul recitalului ei cu reclame. Si care e problema katy daca a cerut bani? Tu nu sti ca orice munca trebuie remunerata?
    Uite pentru ca e criza, te rugam sa participi gratis la curatenia romaniei care va incepe in luna sptembrie. Daca nu sa-ti fie rusine…