Acasă Mioritic Mama Natura a ramas somera

Mama Natura a ramas somera

35
0
DISTRIBUIȚI

O alta vedeta este afectata de valul schimbarilor din trustul Intact. Este vorba despre Roxana Ionescu, a carei emisiune a fost scoasa din grila.

Programat sambata seara, la o ora la care publicul fie viziona meciuri de fotbal sau filme, fie nu se afla in fata micului ecran, show-ul “Star Avatar” a primit cartonasul rosu din partea mai-marilor din Baneasa.

Odata cu el, si prezentatorii emisiunii de divertisment, Roxana Ionescu si Razvan Popescu, cei doi fiind lasati “pe bara”.

Desi este deja 1 septembrie si, in mare parte, grila de toamna e batuta in cuie, Mama Natura nu isi face inca griji si marturiseste, plina de optimism, ca asteapta un raspuns favorabil din partea sefilor.

“Nu stiu cate editii ale emisiunii «Star Avatar» s-au difuzat, noi oricum am filmat in avans. Cert este faptul ca a fost un proiect de vara si nu s-a pus problema sa il continuam si in toamna. Acum astept sedinta, cu sefii mei, si sper sa am o alta emisiune in acest sezon”, a declarat Roxana Ionescu pentru Click.

Ce-i drept, nu este prima data cand focoasa Mama Natura este lasata in afara grilei. In toamna anului trecut, tanara a fost pusa pe liber de la rubrica Meteo, fiind considerata “indecenta”, si a stat pe bara opt luni, pana i s-a dat pe mana show-ul “Star Avatar”.

In aceste conditii, va mai primi oare Roxi o noua sansa din partea sefilor ori poate ca tanara va trebui sa se resemneze si sa se multumeasca doar cu job-ul de manechin?

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI