Acasă Mioritic Mama agresorului lui Tanase rupe tacerea: ” Diana traieste cu baiatul meu...

Mama agresorului lui Tanase rupe tacerea: ” Diana traieste cu baiatul meu de 3-4ani, am batut-o si o mai bat ” !

41
0
DISTRIBUIȚI

Mama lui Florin Bulae , agresorul capitanului stelei Cristi Tanase a rupt tacerea si a povestit despre femeia care a provocat bataia sangeroasa intre cei doi.

Iubita lui „Dodel” a avut un plan diabolic cand si-a dus noua achizitie chiar in gura lupului. Intentia acesteia a fost de a-l face gelos pe interlopul Florin Bulae, amantul „strambei”. Socant este ca mama interlopului recunoaste ca a batut-o pe iubita stelistului si o sa o mai bata fiindca se agata de baiatul ei ,chiar daca acesta are iubita de 7 ani.
Mama agresorului lui Cristi Tanase rupe tacerea despre iubita capitanului stelei:
„Florin are iubita de 7 ani de zile ,Diana este doar o distractie, de 3-4 ani numai are scapare de el. Nu mi-a placut niciodata de ea pentru ca nu este o fata de casa, face videochat,tot orasul discuta. Baiatul meu a reactionat ca orice barbat care isi vede prietena cu un alt barbat. Ea se duce in Anglia, Dubai,  se satura mai vine si la Oltenita sa o mai ia si baiatul meu! Eu am batut-o , si acum cativa ani si o sa o mai bat pentru ca ii face baiatului meu numai probleme. Daca baiatul meu o plesnea ii facea placere pentru ca ei ii place sa fie batuta si iubita in acelasi timp” !
DISTRIBUIȚI