Acasă Mioritic Mama Giuliei, fericita ca fiica sa fumeaza

Mama Giuliei, fericita ca fiica sa fumeaza

61
0
DISTRIBUIȚI

Giulia Anghelescu, solista de la PJ Project, a declarat ca mama sa a fost foarte incantata cand a aflat ca fiica ei fumeaza.

Se pare ca Giulia are doua dependente la care nu vrea sa renunte nici in ruptul capului. Prima este sexul, despre care mai toate vedetele din tara noastra par sa sufere, iar a doua este fumatul.

Desi din ce in ce mai multi oameni condamna acest viciu, in primul rand din cauza efectelor sale nocive, ce pot duce la diverse boli respiratorii, nici cantareata si nici ma acesteia nu par a fi ingrijorate de acest lucru.

Interpreta de la DJ Project a declarat intr-un interviu ca mama sa a fost foarte fericita in momentul in care a aflat ca fumeaza si ca nici tatal sau nu a avut prea multe obiectii legate de acest subiect:

A fost foarte bucuroasa cand a aflat ca m-am apucat de fumat pentru ca astfel putem sta amandoua, dimineata, la tigari si la cafea.”

Eu ma ascundeam sa nu afle ca fumez, complotam cu mama sa ma acopere daca ar fi mirosit ceva, insa am ramas masca intr-un an, de Craciun, cand mi-a oferit in dar o bricheta foarte frumoasa si mi-a zis: ‘Daca tu crezi ca eu nu stiu ca fumezi, te inseli amarnic’! A fost in regula si acum „nu mai am nici o problema„, a spus Giulia.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI