Acasă Mioritic Madalina Manole s-a sinucis

Madalina Manole s-a sinucis

88
2
DISTRIBUIȚI

„De cand am devenit mama, ma simt mai puternica, mai curajoasa, mai plina de vitalitate. Am impresia ca, literalmente, sunt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu, parca pana acum, am pasit pe drumul vietii in semi-obscuritate, iar acum s-a facut cu-adevarat lumina. Traiesc implinirea suprema. Acum cercul s-a inchis. Sunt o artista implinita, sunt o femeie implinita, prin iubirea pe care o simt pentru omul de langa mine si prin iubirea pe care o simt venind dinspre el, si sunt un om implinit, prin pruncul pe care l-am zamislit. Acum nu-mi mai doresc decat ca Dumnezeu sa-mi dea forta sa protejez aceste nestemate pe care le-am dobandit tot prin bunatatea Lui.” (Madalina Manole, februarie 2010)

Artista a fost gasita fara suflare de sotul sau, Mircea Petru, in noaptea de marţi spre miercuri, în holul casei din Otopeni.

Potrivit primelor informaţii, prima ipoteză este sinuciderea.

madalina manole si mihai petruAmbulanţa a fost anunţată la ora 05:37, pentru o femeie pe numele Mădălina Petru. Artista  fost găsită de soţul ei lângă baie, într-o baltă cu sânge, cu capul spart. Potrivit Mediafax, lângă ea s-a găsit o sticlă cu o substanţă chimică, substanţă care a degajat un miros puternic. Soţul artistei, inginerul de sunet Mircea Petru, a fost cel care a chemat autorităţile şi le-ar fi spus acestora că soţia lui ar fi luat mai multe pastile. Mai mult, acesta a dezvăluit că în urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Cadrele medicale sosite la locuinţa acesteia nu au mai putut face nimic pentru viaţa ei şi au constat decesul.

Mădălina Manole i-a lăsat soţului un mesaj de adio pe telefonul mobil, in jurul orei 2 dimineaţa, în care-i spunea că regretă gestul pe care îl face, pentru că ştie că toată lumea o iubeşte şi-i pare rău.

Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată joi, a declarat Dan Dermengiu, şeful Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, tot joi se vor afla şi rezultatele preliminare ale autopsiei.

Ultima postare pe blogul personal

„Hei, prieteni

V-am promis de ceva vreme un album nou şi o faţă nouă a site-ului!

Iată că a venit şi momentul concretizării acestor două promisiuni!

Albumul ,,09 MADALINA MANOLE” a ajuns deja în magazine  iar www.madalinamanole.ro rămîne calea noastră deschisă de comunicare  pentru  tot ceea ce simţim să ne spunem! Despre album?..  Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd  emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii  in iubire. Despre  mine, pe scurt?.. M-am recompus  sufleteşte şi merg mai departe,  preţuind  cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!

Restul e… mişcare de rezistenţă!”

Pronostic pentru viitor

„Am sa ma ocup de promovarea albumului, ceea ce va insemna inclusiv o serie de concerte prin tara. Mi-am obisnuit publicul cu aceste intalniri fata in fata si nu vreau sa renunt la ele. Mai ales ca nimic nu se compara cu cantarile live, cand simti direct emotia si bucuria oamenilor. In plus, tot pe partea muzicala, incep sa ma mobilizez pentru albumul de colinde, pe care vreau sa-l lansez la iarna. In ceea ce priveste viata personala… mi-as mai dori un copil. Acum… cum o vrea Dumnezeu!” declara artista pentru revista Formula As, in luna februarie.

Astazi implinea 43 de ani, iar cu cateva zile in urma se declara un om fericit

”Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”, a declarat artista pentru Agerpres.

Mădălina s-a născut la 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte. A studiat chitara şi a început să compună muzică folk pe versurile unor poeţi consacraţi. Prima compoziţie proprie a fost „Toamnă nouă”.

Debutul muzical a fost la 15 ani, în Cenaclul Tineretului prahovean. Împreună cu Ştefania Ghiţă a format duetul Alfa şi Beta cu care a participat la spectacolele Cenaclului Flacăra. A devenit cea mai tânără membră a Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului. Între anii 1982 şi 1985, Mădălina Manole a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu – Ionel Tudor.

În anul 1988, Mădălina a participat la Festivalul Mamaia cu piesa ”Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu. Este începutul unei colaborări de succes între cei doi. În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul ”Fată dragă”, iar în 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care îi aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează videoclipul pentru piesa ”Să nu mă minţi”.

În anul 1995, cântă la Bucureşti în deschiderea concertului Whigfield, iar, un an mai târziu, în deschiderea concertului Los del Rio. În anul 1997, lansează albumul ”Lină, lină Mădălină”, un album cu melodii din repertoriul unor mari interprete ale folclorului românesc – Maria Tănase, Maria Lătăreţu, Ileana Sărăroiu, Lucreţia Ciobanu, Mioara Velicu.

Tot în 1997, ia fiinţă Asociaţia Culturală Mădălina Manole, cu caracter cultural şi umanitar.

Anul 2000 îi aduce distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România. Tot în 2000, albumul ”Dulce de tot” este apreciat cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

În 2003 lansează ”A fost, va fi iubire”, care cuprinde 11 cântece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu. Cel mai recent album este cel apărut anul acesta – ”09 – Mădălina Manole”.

UPDATE: 14:50 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti confirmă că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, cauza exactă a morţii urmând a fi stabilită în urma autopsiei.

‘În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii’, se arată într-un comunicat al Parchetului.


DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII