Acasă Mioritic Mădălin Ionescu, somat de Antena 1 să predea maşina de 25.000 euro

Mădălin Ionescu, somat de Antena 1 să predea maşina de 25.000 euro

33
0
DISTRIBUIȚI

La trei zile după ce şi-a dat demisia de la Antena 1, Mădălin Ionescu a fost obligat să predea cheile maşinii Isuzu, de 25.000 de euro.

Kanal D îi va oferi o Dacia Logan. Dat afară de la cârma emisiunii „Acces direct” (Antena 1), Mădălin Ionescu a sărit peste perioada de şomaj şi şi-a găsit repede de lucru la Kanal D.

Săptămâna aceasta a fost una încărcată pentru moderatorul tv, căci luni a demisionat de la trustul Intact, iar ziua următoare a semnat cu postul patronat de turci.

Supăraţi că nu a rămas în trust, foştii şefi l-au somat pe Mădălin să predea maşina şi telefonul de serviciu, în cel mai scurt timp.

Nevoit să se conformeze, prezentatorul şi-a schimbat ieri numărul de telefon, iar zilele viitoare urmează să predea şi cheile maşinii de teren marca Isuzu.

Deloc pretenţios, Mădălin a acceptat să renunţe la autoturismul ce valora peste 20.000 de euro în favoarea unei modeste Dacia Logan.

Show-ul lui Mădălin de la Kanal D va debuta în octombrie şi se va „bate” de la egal la egal cu „Acces direct”, având în vedere că se vor difuza pe acelaşi tronson orar.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI