Acasă Mioritic Madalin Ionescu si Cristina Siscanu se muta la Kanal D

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu se muta la Kanal D

165
0
DISTRIBUIȚI

Madalin Ionescu se intoarce luna viitoare in televiziune si va prezenta impreuna cu Cristina Siscanu la Kanal D, o emisiune care va face concurenta Simonei Gherghe si lui Catalin Maruta.

madalin_ionescuDupa ce a fost indepartat de la Antena 1, unde modera cu succes emisiunea „Acces Direct”, Madalin Ionescu a negociat cu turcii de la Kanal D, cu care a si batut palma pentru un show de divertisment asemănător cu fosta sa emisiune. Desi fostii sai sefi din trustul Intact i-au facut diverse propuneri pentru a ramane la Antena 1, Madalin a ales sa se mute cu tot cu iubita la alta televiziune, pentru a prezenta un show care va fi difuzat pe acelasi tronson orar cu „Acces Direct”, conform Click.

Cristina Siscanu, care si-a dat demisia de la „Acces Direct” inca din luna aprilie, va face parte din echipa lui Madalin Ionescu pentru emisiunea care, cel mai probabil, va debuta in luna octombrie.

Mădălin Ionescu a fost dat afara de la Acces Direct la jumătatea lunii august, când se afla în concediu, în Croaţia, cu iubita lui, Cristina Şişcanu, desi moderatorul se mandrea cu audiente foarte bune, si a fost înlocuit de Simona Gherghe.