Acasă Mioritic Mădălin Ionescu îşi caută asistentă tv

Mădălin Ionescu îşi caută asistentă tv

38
0
DISTRIBUIȚI

Mădălin Ionescu pregăteşte surprize de proporţii în noul show de la Kanal D, care va debuta luna viitoare. Pentru că este deja o modă, noul realizator a decis să-şi mărească echipa şi să recruteze şi o asistentă tv.

„Este un trend acum legat de asistentele TV, fiindcă prezenţele feminine umanizează o emisiune. Voi avea şi eu o asistentă. Acum suntem în discuţii pe această temă cu diferite persoane”, a declarat Mădălin pentru ziarul Ring.

Despre noua emisiune pe care o va realiza împreună cu iubita sa, Cristina Şişcanu, Mădălin afirmă că:”Noua mea emisiune de la Kanal D va fi un show cu mult mai multă atitudine, mult mai dinamic, cu materiale foarte bine lucrate, rubrici surprinzătoare, în care se va regăsi atât publicul meu care mă aşteaptă, cât şi cei care s-au plictisit de ofertele celorlalte televiziuni. Ne vom concentra şi asupra tinerilor, abordând teme specifice stilului lor de viaţă. Noul show va fi un spectacol al vieţii în care ne vom strădui să subliniem şi partea pozitivă a acesteia, să promovăm modele pentru societate şi să evidenţiem şi lucrurile bune care se întâmplă în România.”

Contrar speculaţiilor, noul membru al echipei Kanal D nu are în contract nicio clauză referitoare la audienţă. „Există doar cerinţe normale de performanţă”, precizează Mădălin Ionescu, conform Libertatea.

DISTRIBUIȚI