Acasă Mioritic Madalin Ionescu inlocuit la „Acces Direct” de Simona Gherghe

Madalin Ionescu inlocuit la „Acces Direct” de Simona Gherghe

103
0
DISTRIBUIȚI

Moderatorul emisiunii „Acces Direct” a fost pus pe bara de catre sefii din Antena 1.

Divortul si povestea de dragoste pe care Madalin Ionescu o traieste acum cu Cristina Siscanu i-au venit de hac pe plan profesional. Un alt motiv pentru care Madalin a fost eliminat a fost si atitudinea lui din ultimul timp, in mod special aroganta cu care isi trata colaboratorii, dar chiar si superiorii. „Nimeni nu se mai intelegea cu el. I se urcase teribil succesul la cap, isi „otevizase” emisiunea, asa ca a fost tras pe bara pana isi revizuieste comportamentul”, a declarat o sursa din post pentru Cancan. Madalin Ionescu a fost anuntat ca nu mai lucreaza la Antena 1 in urma cu cateva zile, chiar la intoarcerea din vacanta petrecuta alaturi de Cristina Siscanu in Croatia.

simona_ghergheCu toate ca, de la venirea sa la „Acces Direct”, Madalin Ionescu a  surclasat concurenta, aducand de multe ori ratinguri uriase, scandalurile in care a fost implicat acesta au atras nemultumirea conducerii postului de televiziune din Baneasa, si, urmare acestui fapt, prezentatorul a fost inlocuit de catre Simona Gherghe.

Jurnalista a acceptat propunerea sefilor din Antena 1 dupa mai multe negocieri, ea lasand Observatorul de weekend pentru o emisiune tip tabloid.