Acasă Mioritic Lui DJ Harra i s-a urcat faima la cap

Lui DJ Harra i s-a urcat faima la cap

138
0
DISTRIBUIȚI

Devenita celebra dupa ce l-a fermecat cu bustul sau pe celebrul actor Steven Seagal, pe platoul de filmare al peliculuei „Born to raise Hell”, Dana Neacsu, alias DJ Harra, face senzatie in cluburile in care merge sa mixeze topless.

foto dj harraSe pare ca faima de care se bucura momentan i s-a urcat la cap brunetei, care este acuzata de un membru al staff-ului sau ca are parte de tratamente nu tocmai placute. „Tipa la mine ori de cate ori are ocazia, parca e isterica. Sa nu mai spun ca in fiecare oras in care mergem, are pretentia ca in camerele de hotel sa existe tot felul de lucruri. De exemplu, ultima oara a solicitat din partea  organizatorilor o camera cu jacuzzi. Cum acestia nu aveau, Harra si-a luat bagajele in miez de noapte si s-a cazat la alt hotel”, a declarat pentru eMulte.ro un tanar care a dorit sa ramana asub protectia anonimatului.

Contactata de reporterii nostri, DJ Harra a declarat: „Nu sunt deloc aspra cu ei, doar ca am si eu momente in care cedez. Oboseala isi spune cuvantul de multe ori. Cui nu ii convine sa plece, sa ma lase in pace”, a continuat DJ Harra.

DISTRIBUIȚI