Acasă Mioritic Lui Adrian Cristea i-a venit mintea la cap

Lui Adrian Cristea i-a venit mintea la cap

34
0
DISTRIBUIȚI

Adrian Cristea face ce face şi dă din nou apă la moară gurilor rele care spun că nu este un bărbat extreme de dotat…din punct de vedere intelectual. După ce până mai ieri jucătorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti era aspru criticat de conducerea clubului şi de către suporteri cum că nu îi stă gândul decât la femei şi la băutură, acum se pare că sportivului i-a venit mintea la cap. Nu ne credeţi? Avem dovada. Adrian a postat pe pagina personală de facebook un mesaj care le va umple inima de bucurie tuturor dinamoviştilor.

cristea„Sunt ambitios , sper să câştig campionatul cu Dinamo şi să ajung în Champions League să îi fac pe plac domnului Borcea şi apoi să plec la o echipă mare.”După cum bine vedeţi Cristea se pare că nu prea are cuvintele la el, însă pentru fani contează probabil că este scris din inimă…

Această schimbare bruscă a comportamentului lui Adrian i se datoarează probabil indirect Biancăi Draguşanu. Sătul să tot fie acuzat că este în stare de orice pentru a intra în graţiile frumoasei blonde, Cristea vrea să plece cât mai departe de ţară şi să îşi ferească iubirea de privirile indiscrete ale presei.

DISTRIBUIȚI