Acasă Mioritic Lori si-a dat in judecata asociata pentru ca i-a luat bani din...

Lori si-a dat in judecata asociata pentru ca i-a luat bani din firma si o „masina” de documente

32
0
DISTRIBUIȚI

Un nou scandal se profileaza in showbizul romanesc din cauza neintelegerilor financiare dintre partenerii de afaceri. In prim-plan sunt de aceasta data Loredana Groza si asociata sa, Andreea Dorina Tanasescu. Cantareata o acuza pe prietena sa ca a furat bani de la firma si a deschis un proces prin care cere magistratilor excluderea acesteia din societate.

Disputa dintre cele doua prietene a inceput dupa ce Loredana Groza a constatat din documentele contabile ca din firma sa, SC Loredana Unlimited SRL, au fost scoase sume importante fara ca ea sa fie instiintata. In urma unor verificari succinte, vedeta a descoperit cu stupoare ca partenera sa a folosit banii in scop personal, dar si pentru revigorarea firmei Talent Works, preluata in urma cu ceva vreme tot de la Loredana. Constatand neregulile si faptul ca a fost „furata” de Tanasescu, Lori a obtinut, in cadrul unei adunari generale, schimbarea partenerei din functia de administrator si a decis sa o excluda si din firma. Loredana nu a putut estima prejudiciul creat de Andreea Tanasescu, care a plecat din firma cu o „masina” de documente si nu a pus la dispozitia noii conduceri raportul de gestiune. De aceea, Loredana Groza s-a hotarat sa o traga la raspundere pe femeia care i-a tras „teapa” si, totodata, a deschis un proces civil impotriva acesteia, prin care cere magistratilor excluderea ei din randul asociatilor. Actiunea a fost depusa la sectia comerciala a Tribunalului Bucuresti si are fixat primul termen de judecata anul viitor.
Andreea Dorina Tanasescu este cunoscuta in lumea showbizului ca descoperitoare de talente, ea fiind casting director la propria firma, Talent Works.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI