Acasă Mioritic Loredana si-a cumparat haine de la Cannes pentru lung -metrajul “State si...

Loredana si-a cumparat haine de la Cannes pentru lung -metrajul “State si Flacara – vacanta la Nisa” si serialul “Mostenirea”

587
2
DISTRIBUIȚI

Loredana revine pe platourile de filmare in rolul Rodiei in lung-metrajul “State si Flacara – vacanta la Nisa” si in serialul “Mostenirea”, productii ce vor incepe in aceasta toamna la ProTV.

loredanaArtista va continua povestea personajului  pe care l-a interpretat in “Inima de tigan” si “Regina”, personaj care acum se intoarce in viata familiei Potcovaru. Special pentru acest rol, Loredana a plecat la o sesiune de shopping pe strazile din Cannes. Artista si-a achizitionat cateva tinute super extravagante, care se potrivesc perfect personajului sau.

Cu o cariera internationala si un look complet schimbat Rodia devine o prezenta tot mai constanta in viata lui State (Gheorghe Visu),  a Flacarei (Carmen Tanase) dar si a lui Gabriel (Costin Sforaru), fiul regasit al celor doi. “Sunt foarte fericita sa fac parte din acest proiect. Rodia, personajul meu, se intoarce cu multe surprize pentru telespectatori. Proaspat venita din “State” – Statele Unite ale Americii, unde a strans niste dolari, ea incearca acum sa-si recapete statutul si sa intre din nou in gratiile lui State. Rodia vine si cu un look nou, extravagant ca de obicei, si incearca sa-si adapteze noile conceptii despre viata intr-o lume cu principii foarte puternice, asa cum este satra. Ceea ce nu este deloc schimbat la ea e pasiunea pentru cantat si iubit”, a declarat Loredana.

2 COMENTARII

  1. Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail  ocmbmm@gmail.com . Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”