Acasă Mioritic Liviu Varciu vrea sa cante din nou cu L.A.

Liviu Varciu vrea sa cante din nou cu L.A.

93
1
DISTRIBUIȚI

Liviu Varciu ia in calcul varianta reinfiintarii trupei care l-a conscrat, L.A., cu toate ca este mai tot timpul angrenat in diverse proiecte.

„Pe 8 martie prezint un eveniment dedicat esentei vietii barbatului, adica femeii, la hotelul Iaki din Mamaia, apoi pe 11, la Sibiu, voi fi gazda concursului Miss Hostess Romania si tot asa. Agenda mea este incarcata, insa ma bate tot mai tare gandul de a reinfiinta trupa L.A., macar pentru un singur concert. Asa, de dragul vremurilor bune”, a declarat pentru eMulte.ro, playboy-ul bucurestean Liviu Varciu.

l.a.Chiar daca Liviu este solicitat saptamanal, de catre organizatorii de evenimente mondene, pentru a fi prezent in diferite colturi ale tarii, gandul lui sta tot la muzica si isi doreste cu ardoare o cariera in domeniu. Spune ca se va ocupa in mod special de cariera solo si ca va reveni pe piata cu o surpriza de proportii, menita sa recastige fanii pe care ii avea in vremurile cand activa ca membru al trupei LA.  „Adi (n.r.-unul dintre cei trei componenti ai trupei L.A.) este momentan in Anglia si nu se poate intoarce curand in tara datorita afacerilor pe care le are acolo. I-am propus sa ne reintalnim pe scena, macar pentru un singur concert si a fost de acord. Vom vedea ce se va intampla. Oricum, eu imi vad de treaba in continuare in ceea ce priveste cariera mea solo. Am reinceput o colaborare cu George Calin, cel care a pus bazele trupei L.A. si sper sa iasa ceva bun si de data asta”, a declarat pentru eMulte.ro cantaretul.

Le sugereaza fetelor dornice de afirmare sa mearga la munca

Cat despre scandalurile de care a avut parte in ultima vreme, Liviu Varciu spune ca va avea mare grija de acum sa nu cada in „capcanele domnisoarelor dornice de afirmare”, dupa cum le numeste chiar el. „Voi fi mai precaut, voi avea grija de acum cu cine ma incurc, pentru a evita sa pic in capcanele celor care vor sa se afirme necinstit”, a afirmat Liviu, care le sugereaza tinerelor domnisoare ce vor sa apara la televizor, sa isi stabileasca o profesie si apoi sa se gandeasca la „sticla”. „Pe fetele care vor afirmare prin scandal, le trimit la scoala sau la munca. Sa invete sa castige bani, cinstit.”, a incheiat acesta.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU