Acasă Mioritic Liviu Varciu si Pepe s-au batut pentru o femeie (FOTO)

Liviu Varciu si Pepe s-au batut pentru o femeie (FOTO)

197
0
DISTRIBUIȚI

Cei mai cunoscuti burlaci ai momentului, cei mai buni prieteni Liviu Varciu si Pepe au incheiat orice fel de prietenie, vineri seara intr-un club din Mamaia.

Cearta dintre cei doi, terminata cu imbranceli si vorbe murdare a pornit ca cele mai cunoscute razboaie din istorie, de la o femeie. Tanara pentru care cei doi au pus punct unei prietenii  stranse de multi ani, este nimeni alta decat Andreea Bododel, fosta iubita a lui Liviu Varciu.

Dar sa va spunem  cum s-au desfasurat lucrurile. Invitat sa cante in clubul Crema din Mamaia, Pepe si-a inceput recitalul in forta, dupa care a continuat cu melodii de dragoste. La una din piesele de „corason”, Pepe a invitat-o pe Andreea Bododel pe scena si a inceput sa-i cante, aruncandu-i priviri afectuoase. Toata aceasta scena s-a petrecut si sub privirile lui Liviu, client fidel al clubului, mai ales dupa despartirea de Andreea, angajata ca dansatoare a localului.

Foarte afectat de gestul lui Pepe, Liviu a inceput sa-i arate acestuia, sub privirile ingrozite ale celor prezenti in club, semne obscene. Pepe a luat totul ca pe o gluma, dar adevarata lupta s-a dat intre cei doi dupa terminarea concertului. Liviu s-a dus dupa Pepe in cabina si a inceput sa-l atace cu vorbe urate, injuraturi si imbranceli. Cei doi au iesit vizibili afectati dupa disputa, Pepe alegandu-se cu zgarieturi. Cei prezenti acolo spun insa ca Pepe l-a cam altoit pe Varciu.

DISTRIBUIȚI